Results 1 to 3 of 3

Thread: External CD-ROM problem

  1. #1
    Gentian Paul's Avatar
    Gentian Paul is offline Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    373
    Ranking
    3

    Default External CD-ROM problem


    Hi Guys,i've attached my outside CD-ROM to my OLPC (edition 1.0 i suppose)but it doesn't look to operate..some idea?

  2. #2
    Kevin Daire's Avatar
    Kevin Daire is offline Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    357
    Ranking
    3

    Default

    Please define "doesn't operate"?How are you find that it "doesn't operate"? Do you get lights / spinny audio?

  3. #3
    Obert Gentian's Avatar
    Obert Gentian is offline Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    303
    Ranking
    3

    Default

    Ehmmm correct querry sorry me...commonly when i plug in a SD or a USB key i can look few icons near "battery's icon" But yesterday night non looks...I will be more particular these evening when i come back at home.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
SEO by SubmitEdge
SEO by SubmitEdge

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94